Eckhoff skjøt seg bort fra pallen: - Jeg var ikke offensiv nok

Domratsjeva best i Östersund.

Belarus' Darya Domracheva celebrates her victory in the women's 12.5km mass start at the biathlon World Cup competition in Pokljuka, Slovenia, Sunday, March 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic)
Belarus' Darya Domracheva celebrates her victory in the women's 12.5km mass start at the biathlon World Cup competition in Pokljuka, Slovenia, Sunday, March 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): OL-dronning Darja Domratsjeva var best på normaldistansen i Östersund, og seiret dermed i sesongens første verdenscuprenn.

Hviterusseren, som tok OL-gull på distansen i Sotsji tidligere i år, innfridde forventningene. Til tross for to bom gikk hun inn til seier foran finske Kaisa Makarainen og ukrainske Valj Semerenko.

Eckhoff med lenge Men Tiril Eckhoff fulgte henne lenge. 24-åringen åpnet solid med to fulle hus. Så røk hun på to bom på andre liggende, og en bom på siste stående skyting.

Hun var lenge i kampen om en pallplass, men bommene - tilleggsminuttene - gjorde at topp tre falt utenfor rekkevidde. Hun gikk i mål to minutter og 30 sekunder bak Domratsjeva på en sjuendeplass.

- Det var kjempetungt uti der i dag, men jeg er veldig fornøyd med at jeg holdt 0-0 fra start. Jeg bomma to ganger på ligg, det var ikke helt likt meg. Jeg var nok ikke offensiv nok, sier Tiril Eckhoff til NRK.

24-åringen hadde likevel fjerde beste langrennstid.

Mye bomming - Det var tungt uti der i dag, ikke noe gøy. Det er nok forholdene. Vi var ikke like heldige som guttene, det var slush i bakkene, sier Eckhoff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer