Eckhoff syk etter VM

Skiskytterne reiste rett fra VM i Östersund til verdenscupavslutning i Holmenkollen, der første renn er kvinnenes sprint torsdag. Men etter suksess i VM-løypene er det spredd seg sykdom i den norske troppen.

SYK: Tiril Eckhoff. Foto: NTB Scanpix
SYK: Tiril Eckhoff. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Både Tiril Eckhoff og Tarjei Bø er meldt syke og stilte ikke på pressetreff i dag. Det er likevel håp om å rekke renn seinere i uka.

- De sliter med sår hals og er slitne. Vi håper likevel at de rekker start. Det er fortsatt over to dager til første renn, sier Patrick Oberegger i det norske trenerteamet til Dagbladet.

Første renn i Kollen er kvinnenes sprint torsdag.

Eckhoff reiste hjem fra VM i Östersund med to VM-gull og en sølvmedalje, en prestasjon som sto til terningkast fem på Dagbladets vurdering. Tarjei Bø fikk samme antall prikker på terningen, etter bronsemedalje på normalen og en bortimot plettfri etappe da de norske herrene gikk inn til stafettgull.

Oberegger sier ifølge NTB at det norske skiskytterlandslaget ønsker å trøkke til på hjemmesnø i Holmenkollen.

– Vi har fortsatt mange mål, og vi må holde trykket oppe. Vi ønsker å kjempe helt fram til fellesstarten i Holmenkollen, sier Oberegger og legger til:

– Vi gleder oss. Vi ønsker å vise oss fram foran hjemmepublikummet.

Om Eckhoff og storebror Bø får vise seg frem, gjenstår imidlertid å se.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer