Eckhoff ville ikke kysse kjæresten - det holdt med sølvklem

- Skal ikke kline med ham etter at han har vært på grøftefylla.

KLEM: Skiskytter Tiril Eckhoff er livredd for bakterier og var forsiktig da kjæresten Ånund ville gratulere henne med VM-sølvet i Östersund.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
KLEM: Skiskytter Tiril Eckhoff er livredd for bakterier og var forsiktig da kjæresten Ånund ville gratulere henne med VM-sølvet i Östersund. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skiskytter Tiril Eckhoff er livredd for bakterier og var forsiktig da kjæresten Ånund ville gratulere henne med VM-sølvet i Östersund.

Bakgrunnen var at kjæresten hadde vært ute på byen dagen i forveien. Eckhoff har slitt mye med sykdom de siste sesongene og gjør det hun kan for å unngå smitte og bakterier fra andre mennesker.

En klem ble det riktig nok på kjæresten, som ivrig bidro til å sekundere henne inn til sølv i tett duell med tyske Laura Dahlmeier.

– Jeg ga ham en god klem og prøvde ellers å holde meg lengst mulig unna, flirte Eckhoff etter søndagens medaljeløp.

– Han får lov til å stikke på fest. Men jeg skal ikke kline med ham etter at han har vært på grøftefylla. Det synes jeg ikke passer seg, legger hun til.

Eckhoff presiserer at det er veldig hyggelig at kjæresten er på plass for å heie på henne i VM, og hun tilbrakte også tid med ham etter fredagens sprint.

Helsa tar hun imidlertid ingen sjanser med.

– Vi er veldig nøye i leiren vår. Og er vi nøye med Antibac og spiser sunt, så tror jeg vi berger oss, sier den ferske sølvvinneren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer