Ingrid Landmark Tandrevold:

Eckhoffs skryt: - Hun tar over

Tiril Eckhoff har vært dronninga i Pokljuka-VM, men etter søndagens fellesstart peker hun ut sin arvtaker.

DEN NESTE: Det mener i hvert fall Tiril Eckhoff om bestevenninna Ingrid Landmark Tandrevold. Foto: AP Photo/Darko Bandic
DEN NESTE: Det mener i hvert fall Tiril Eckhoff om bestevenninna Ingrid Landmark Tandrevold. Foto: AP Photo/Darko Bandic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
oberhof
Alt om

VM i skiskyting

POKLJUKA (Dagbladet): Tiril Eckhoff har vært den største stjerna under VM her i Pokljuka, men på søndagens fellesstart måtte hun stille seg i skyggen av bestevenninna Ingrid Landmark Tandrevold.

Eckhoff måtte ut i strafferunden hele tre ganger, men var pigg i sporet og tok bronsen på oppløpet foran Marte Olsbu Røiseland. Men ingen av de to rutinerte norske jentene kunne tukte Ingrid Landmark Tandrevold.

Hun rykket fra Olsbu Røiseland på sisteetappen og gikk inn til sølv bak østerrikske Lisa-Theresa Hauser.

Med bare en bom og en fart i sporet man knapt har sett maken til av Fossum-jenta imponerte hun samtlige. Etter målgang fikk hun anerkjennelsen som nok betyr aller mest. Årets VM-dronning, Tiril Eckhoff, pekte hun ut som sin kommende arvtaker.

- Det er veldig gøy. Du skal ikke se bort ifra at hun tar over skiskytter-verdenen etterhvert, sier Eckhoff til Dagbladet.

- Ikke helt der

For sikkerhets skyld så vurderer ikke Eckhoff å legge opp ennå, men Tandrevold er seks år yngre og det er nok dette hun sikter til.

Den yngste av de to venninnene blir litt perpleks når hun hører venninnas lovord, og svarer ydmykt når hun blir konfrontert av Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer