Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Edgar Davids ferdig som Barnet-manager

Tre uker etter at han la opp som spiller i klubben.

MOTELØVE: Nå som Edgar Davids er ferdig som både spiller og manager, kan ha bruke mer tid på klesmerket sitt Monta Heritage. Her fra lanseringen i Amsterdam i fjor sommer. Foto: AFP PHOTO / ANP / ROBIN VAN LONKHUIJSEN / NTB Scanpix
MOTELØVE: Nå som Edgar Davids er ferdig som både spiller og manager, kan ha bruke mer tid på klesmerket sitt Monta Heritage. Her fra lanseringen i Amsterdam i fjor sommer. Foto: AFP PHOTO / ANP / ROBIN VAN LONKHUIJSEN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like før nyttår la den nederlandske legenden Edgar Davids opp som spiller i Barnet på flekken.

Bakgrunnen var at han fikk sitt tredje røde kort for sesongen, og mente dommerne var ute etter ham og klubben. Mannen med de karakteristiske brillene fortsatte imidlertid som manager i klubben etter å ha sluttet som spiller.

Fram til i dag.

Blant verdens beste I en kort melding på sine egne nettsider skriver Barnet at klubben og Davids har blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.

- Alle i klubben vil takke Edgar for hans innsats i hans tid her, og for hans hjelp med å sette sammen den nåværende lagstrukturen, heter det på barnetfc.com.

Davids har spilt for storklubber som Ajax, Milan, Juventus, Barcelona og Inter, og var lenge regnet som en av verdens beste fotballspillere. Siden 2010 har han spilt for Crystal Palace og Barnet.

Midt på tabellen Barnet holder til på det femte nivået i engelsk fotball, hvor de i øyeblikket ligger på tiendeplass av 24 lag.

Klubbene i divisjonen har imidlertid spilt langt ifra like mange kamper, så med lørdagens tap for Chester, kan klubben falle ytterligere tre plasser når lagene bak har unnagjort sine hengekamper.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!