Edgar Davids gjør comeback i Crystal Palace

Har vært klubbløs i to år.

<strong>PRØVER SEG PÅ COMEBACK:</strong> Edgar Davids har vært uten klubb i to år. Nå forsøker han seg på et comeback i Crystal Palace.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/MIGUEL RIOPA
PRØVER SEG PÅ COMEBACK: Edgar Davids har vært uten klubb i to år. Nå forsøker han seg på et comeback i Crystal Palace.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/MIGUEL RIOPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Fotballikonet Edgar Davids prøver lykken på fotballbanen igjen. Han er klar for Crystal Palace på nivå to i England.

Spilleren har vært uten klubb i to år. Kontrakten med Palace gir han lønn per kamp. 37-åringen kan bli viktig for laget som har slitt med økonomien, og skal være spilleklar allerede mot Ipswich lørdag.

Nederlenderen ble et av fotballens store ikoner da han spilte for klubber som Ajax, Milan og Juventus.

- Det er en spennende tid for fotballklubben og en spennende tid for meg, sier Davids om det nye kapitlet i karrieren.

Davids ble en stjerne da han i Ajax vant mesterligaen. For Juventus spilte han to mesterligafinaler. Han var også innom Inter, Barcelona og Tottenham før han vendte tilbake til Ajax.

Til tross for at han er forbi sin beste fotballalder, regnes kjøpet som et kupp. Trener George Burley kan få god hjelp av Davids, ikke bare sportslig, men også gjennom markedsverdien han fortsatt har.

- Vi snakket med Edgar og hadde et møte med ham tidligere i uken. Gutten var entusiastisk og har trent med Ajax, så det er godt å se at han endelig er klar for oss, sier Burley.

Det mest karakteristiske ved Davids, er brillene han spiller med. Legenden Pelé har hatt han med på listen over de 100 beste spillerne gjennom tidene.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer