Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Edgar Davids legger opp umiddelbart etter rødt kort

Legenden mener dommerne er ute etter klubben.

KARRIERESLUTT: Edgar Davids legger fotballskoene på hylla, og vil konsentrere seg om managerjobben i Barnet. Foto: AP Photo/Ermindo Armino/NTB Scanpix
KARRIERESLUTT: Edgar Davids legger fotballskoene på hylla, og vil konsentrere seg om managerjobben i Barnet. Foto: AP Photo/Ermindo Armino/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Edgar Davids har hatt en god karriere som fotballspiller både på klubb- og landslag. Han har spilt for storklubber som Ajax, Milan, Juventus, Barcelona og Inter, og var lenge regnet som en av verdens beste fotballspillere.

Den 40 år gamle nederlenderen skaper ikke overskrifter like ofte som tidligere. Siden 2010 har han spilt fotball i England for Crystal Palace og Barnet.

Nå melder nederlenderen selv at han har spilt sin aller siste kamp, det skriver blant andre Daily Mail. Uttalelsen kom etter at Edgar Davids pådro seg sitt tredje røde kort for sesongen som spillende manager for Barnet, som spiller i engelsk 5. divisjon.

Ute etter Barnet Han skal ha sparket ned en motspiller ti minutter før slutt. Det gjorde at Davids fikk sitt andre gule kort og marsjordre på Raymond McEnhill Stadium.

Han hevder dommerne i ligaen er ute etter Barnet. Han vil nå kun fokusere på rollen som manager i klubben han har vært i sjefsstolen siden 2012.

Alfreton slo Barnet 2-1. Sistnevnte ligger på en 9. plass i Conference National.