Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Edu i Moskva med Shittu

Sjekker forholdene i Lokomotiv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyn Oslos spisstalent Chinedu «Edu» Ogbuke Obasi er for tiden i Moskva for å sjekke forholdene i Lokomotiv.

Nigerianeren er i Moskva sammen med agent John Shittu for å kartlegge om det er aktuelt å spille i den russiske toppserien.

- Shittu har vært der og sett på forholdene før. Nå hadde Edu tid til å være med. Jeg tror ikke han skal være der så lenge, men han ønsker å se med egne øyne om Lokomotiv Moskva er et alternativ for ham, sier Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann til Aftenposten.

De øvrige Lyn-spillerne kom mandag tilbake fra ferie. Edu blir trolig solgt i løpet av vinteren.

(NTB)

TIL RUSSLAND?: Edu har klaget over at det er kaldt i Norge, men det spørs om det er så mye varmere i Moskva, der han for tiden er på besøk sammen med agent John Shittu for å sjekke ut forholdene i Lokomotiv. Foto: Torbjørn Grønning
TIL RUSSLAND?: Edu har klaget over at det er kaldt i Norge, men det spørs om det er så mye varmere i Moskva, der han for tiden er på besøk sammen med agent John Shittu for å sjekke ut forholdene i Lokomotiv. Foto: Torbjørn Grønning Vis mer
Hele Norges coronakart