LOKKES: Det er mange grunner som lokker UNited-keeper David De Gea til Real Madrid - deriblant kjæresten Edurne Garcia Almagro. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
LOKKES: Det er mange grunner som lokker UNited-keeper David De Gea til Real Madrid - deriblant kjæresten Edurne Garcia Almagro. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB ScanpixVis mer

Edurne er én av grunnene til at United-keeperen vil hjem. Lørdag skal hun ta Europa med storm

- Jeg håper at han kan komme og se på finalen.

(Dagbladet): Keeper David De Gea ser ut til å forsvinne for Manchester United.

Den spanske sportsavisa Marca, som vanligvis har god innsikt i det som rører seg i Real Madrid, meldte lørdag at United-keeperen er klar for hovedstadslaget.

I hele vinter har det vært snakk om overgangen, mye siden 24-åringen har takket nei til en ny langtidskontrakt med United.

- Vanskelig Og i går virket det som om manager Louis van Gaal har begynt å gi opp håpet om å beholde den spanske landslagskeeperen.

- Han er spansk, kjæresten hans er spansk, og foreldrene hans er på besøk hver, eller annenhver uke, så det er vanskelig, sa Louis van Gaal etter gårsdagens 1-1-kamp mot Arsenal.

Manageren er ikke i tvil om at 24-åringen har mye som lokker ham hjem til Madrid.

Deltar i Eurovision De Gea og kjæresten Edurne Garcia Almagro har vært sammen i fire år. Den 29 år gamle artisten har aldri bodd med keeperen i Manchester, men har hatt basen sin i den spanske hovedstaden.

Selv om United-keeperen er den som får mest oppmerksomhet til vanlig, så må han finne seg i å stå i skyggen av kjæresten på lørdag.

I år er sangeren, som kom på sjetteplass i den spanske utgaven av X Factor i 2005, Spanias representant i Grand Prix-finalen - der hun skal opptre foran 100 millioner TV-seere.

Skulle Edurne vinne der, eller gjøre det svært bra, betyr det at hun vil ha enda mindre tid til å besøke kjæresten om han velger å bli i Manchester.

- Jeg tror ikke jeg kan overtale ham, han kjenner allerede til alt han har i Manchester United. Jeg trenger ikke å si noe, for han ser det hver dag. Du har sett supporterne, og de er utrolige. Hvis han drar, så mister han det. Men det er opp til ham å avgjøre, sa van Gaal om førstekeeperen sin i går.

- Håper han får se finalen Mot Arsenal måtte De Gea forlate banen et kvarter før full tid med en hamstring-skade, i det som kan ha vært hans siste kamp i United-trøya.

GRAND PRIX: Lørdag representerer Edurne Spania i Grand Prix-finalen i Wien. Foto: Andreas Putting / EBU
GRAND PRIX: Lørdag representerer Edurne Spania i Grand Prix-finalen i Wien. Foto: Andreas Putting / EBU Vis mer

Neste søndag avslutter de røde sesongen borte mot Hull. Da blir det trolig Victor Valdés som vokter United-buret.

- Han har fått en hamstring-skade, så det vil nok bli vanskelig å spille, men man vet aldri. Alle spillere er vanskelige å ersatte, sier Van Gaal om De Gea, ifølge Guardian.

Og skulle ikke keeperen rekke å bli klar til Hull-kampen, kan han jo alltids ta seg en tur til Wien lørdag - for å se kjæresten forsvare Spanias ære i Grand Prix.

Edurne Garcia Almagro har i alle fall ikke noe imot det.

- Jeg håper at han kan komme og se på finalen, så vi kan dele denne opplevelsen, sa 29-åringen i januar da det ble klart at hun skulle være Spanias representant med sangen Amanecer