<strong>LOKKES:</strong> Det er mange grunner som lokker UNited-keeper David De Gea til Real Madrid - deriblant kjæresten Edurne Garcia Almagro. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
LOKKES: Det er mange grunner som lokker UNited-keeper David De Gea til Real Madrid - deriblant kjæresten Edurne Garcia Almagro. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer

Edurne er én av grunnene til at United-keeperen vil hjem. Lørdag skal hun ta Europa med storm

- Jeg håper at han kan komme og se på finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Keeper David De Gea ser ut til å forsvinne for Manchester United.

Den spanske sportsavisa Marca, som vanligvis har god innsikt i det som rører seg i Real Madrid, meldte lørdag at United-keeperen er klar for hovedstadslaget.

I hele vinter har det vært snakk om overgangen, mye siden 24-åringen har takket nei til en ny langtidskontrakt med United.

- Vanskelig Og i går virket det som om manager Louis van Gaal har begynt å gi opp håpet om å beholde den spanske landslagskeeperen.

- Han er spansk, kjæresten hans er spansk, og foreldrene hans er på besøk hver, eller annenhver uke, så det er vanskelig, sa Louis van Gaal etter gårsdagens 1-1-kamp mot Arsenal.

Manageren er ikke i tvil om at 24-åringen har mye som lokker ham hjem til Madrid.

Deltar i Eurovision De Gea og kjæresten Edurne Garcia Almagro har vært sammen i fire år. Den 29 år gamle artisten har aldri bodd med keeperen i Manchester, men har hatt basen sin i den spanske hovedstaden.

Selv om United-keeperen er den som får mest oppmerksomhet til vanlig, så må han finne seg i å stå i skyggen av kjæresten på lørdag.

I år er sangeren, som kom på sjetteplass i den spanske utgaven av X Factor i 2005, Spanias representant i Grand Prix-finalen - der hun skal opptre foran 100 millioner TV-seere.

Skulle Edurne vinne der, eller gjøre det svært bra, betyr det at hun vil ha enda mindre tid til å besøke kjæresten om han velger å bli i Manchester.

- Jeg tror ikke jeg kan overtale ham, han kjenner allerede til alt han har i Manchester United. Jeg trenger ikke å si noe, for han ser det hver dag. Du har sett supporterne, og de er utrolige. Hvis han drar, så mister han det. Men det er opp til ham å avgjøre, sa van Gaal om førstekeeperen sin i går.

- Håper han får se finalen Mot Arsenal måtte De Gea forlate banen et kvarter før full tid med en hamstring-skade, i det som kan ha vært hans siste kamp i United-trøya.

<strong>GRAND PRIX:</strong> Lørdag representerer Edurne Spania i Grand Prix-finalen i Wien. Foto: Andreas Putting / EBU
GRAND PRIX: Lørdag representerer Edurne Spania i Grand Prix-finalen i Wien. Foto: Andreas Putting / EBU Vis mer

Neste søndag avslutter de røde sesongen borte mot Hull. Da blir det trolig Victor Valdés som vokter United-buret.

- Han har fått en hamstring-skade, så det vil nok bli vanskelig å spille, men man vet aldri. Alle spillere er vanskelige å ersatte, sier Van Gaal om De Gea, ifølge Guardian.

Og skulle ikke keeperen rekke å bli klar til Hull-kampen, kan han jo alltids ta seg en tur til Wien lørdag - for å se kjæresten forsvare Spanias ære i Grand Prix.

Edurne Garcia Almagro har i alle fall ikke noe imot det.

- Jeg håper at han kan komme og se på finalen, så vi kan dele denne opplevelsen, sa 29-åringen i januar da det ble klart at hun skulle være Spanias representant med sangen Amanecer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer