Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Edvald (19) takker nei til profftilbud fra utlandet

Fortsetter på norsk lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Edvald Boasson Hagen har bestemt seg for å ta i alle fall ett år til i det norske profflaget Maxbo Bianchi tross gode profftilbud fra utlandet.

Det er også klart at lagkaptein Gabriel Rasch fortsetter i laget, skriver sportsdirektør Gino Van Oudenhove i en pressemelding.

Sportsdirektøren sier videre at stortalentene Alexander Kristoff og Sten Stenersen har signert kontrakter med den norske proffklubben for kommende sesong. Det gjør at laget stiller sterkere i 2007 enn det gjorde i inneværende sesong.

Etter samlinger på Kanariøyene (11. til 25. januar) og Mallorca (8. til 22. februar) går planene ut på konkurransestart for de norske rytterne i månedsskiftet februar/mars.

Ved siden av Edvald Boasson Hagen (Lillehammer) og Gabriel Rasch (Ringerike) består Team Maxbo Bianchi av følgende ryttere kommende sesong: Joachim Bøhler (Ringerike), Alexander Kristoff (Stavanger), Lars Petter Nordhaug (Tønsberg), Stian Sommerseth (Lillehammer), Sten Stenersen (Stavanger), Svein Erik Vold (Stjørdal) og Frederik Wilmann (Viggja).

(NTB)

GODE TILBUD: Edvald fra Gausdal, her under testing på NTNU, velger å fortsette ett år til på sitt norske profflag. Foto: Scanpix
GODE TILBUD: Edvald fra Gausdal, her under testing på NTNU, velger å fortsette ett år til på sitt norske profflag. Foto: Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart