SLET MED SYKDOM: Edvald Boasson Hagen følte seg dårlig etter matforgiftning, og brøt vårklassikeren Milano - Sanremo i Italia.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
SLET MED SYKDOM: Edvald Boasson Hagen følte seg dårlig etter matforgiftning, og brøt vårklassikeren Milano - Sanremo i Italia. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB ScanpixVis mer

Edvald brøt på grunn av matforgiftning

Sykdom ødela sist helg.

Edvald Boasson Hagen (25) sto av lørdagens vårklassiker Milano-Sanremo. Den egentlige årsaken var at han hadde slitt med en matforgiftning i forkant, melder procycling.no

- Jeg hadde ikke hatt så bra oppladning. Jeg slet med matforgiftning på Tenerife og da var det fifty-fifty om det skulle gå bra. Jeg følte meg helt fin, men det tok sikkert mer energi enn jeg trodde. Jeg slet med å ta til meg næring i to dager etterpå og det gikk ut over kreftene. Det hjalp ikke med været heller, sa Boasson Hagen til procycling.no.

Sammen med blant andre Thor Hushovd valgte han å sykle rett fram etter å ha måttet slippe hovedfeltet ved Cipressa.

- Idet vi svingte til høyre på Cipressa. Der var det ikke mye respons å få i beina. Det var ikke lystig over Capo Berta heller, men der følte jeg at jeg kunne henge med en stund, forklarte nordmannen.

Thor Hushovd valgte å gi seg etter mekaniske problemer.

(NTB)