<strong>SLET MED SYKDOM:</strong> Edvald Boasson Hagen følte seg dårlig etter matforgiftning, og brøt vårklassikeren Milano - Sanremo i Italia.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
SLET MED SYKDOM: Edvald Boasson Hagen følte seg dårlig etter matforgiftning, og brøt vårklassikeren Milano - Sanremo i Italia. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer

Edvald brøt på grunn av matforgiftning

Sykdom ødela sist helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Edvald Boasson Hagen (25) sto av lørdagens vårklassiker Milano-Sanremo. Den egentlige årsaken var at han hadde slitt med en matforgiftning i forkant, melder procycling.no

- Jeg hadde ikke hatt så bra oppladning. Jeg slet med matforgiftning på Tenerife og da var det fifty-fifty om det skulle gå bra. Jeg følte meg helt fin, men det tok sikkert mer energi enn jeg trodde. Jeg slet med å ta til meg næring i to dager etterpå og det gikk ut over kreftene. Det hjalp ikke med været heller, sa Boasson Hagen til procycling.no.

Sammen med blant andre Thor Hushovd valgte han å sykle rett fram etter å ha måttet slippe hovedfeltet ved Cipressa.

- Idet vi svingte til høyre på Cipressa. Der var det ikke mye respons å få i beina. Det var ikke lystig over Capo Berta heller, men der følte jeg at jeg kunne henge med en stund, forklarte nordmannen.

Thor Hushovd valgte å gi seg etter mekaniske problemer.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer