Boasson Hagen, Tour of Norway:

Edvald fikk stryk av Tour de France-konkurrent: - Hadde overrasket meg om han ikke vant

Rudsbygdingen økte samtidig sammenlagtledelsen.

SÅNN SKAL DET GJØRES: Dylan Groenewegen holdt både Edvald Boasson Hagen (i gult) og Kristoffer Halvorsen (i blått) bak seg. Men 23-åringen fikk også god hjelp fra oppofrende lagkamerater. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt (Scanpix)
SÅNN SKAL DET GJØRES: Dylan Groenewegen holdt både Edvald Boasson Hagen (i gult) og Kristoffer Halvorsen (i blått) bak seg. Men 23-åringen fikk også god hjelp fra oppofrende lagkamerater. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt (Scanpix) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRUMUNDDAL (proycling.no): Å beholde sammenlagtledelsen var det viktigste for Edvald Boasson Hagen foran dag to av Tour of Norway.

Etter 194 kilometers sykling - dels i drittvær - kunne han konstatere at oppdraget ble utført, og i tillegg tok han med seg tredjeplassen på etappen.

- Det var ganske nære. Jeg hadde nesten andreplassen, og jeg tror det nærmet seg en fotofinish der. Det gikk akkurat ikke, sier Boasson Hagen til procycling.no mens tennene slår mot hverandre av kulde.

LottoNL-Jumbos WorldTour-spurter Dylan Gronewegen vant etappen, foran det norske stjerneskuddet, Kristoffer Halvorsen.

Groenewegen med sjefsopptrekk

Alt ved etappestart i Eidsvoll var flere av de største profilene enige om at det den 23-årige nederlenderens etappen å tape.

Han ankom tross alt med trioen Timo Roosen, Tom Leezer og Robert Wagner. De samme tre som forhåpentligvis skal hjelpe ham til etappeseirer under sommerens Tour de France.

Legg til kjøresterke Lars Boom og Amund Grøndahl Jansen inne på de to avsluttende rundene i Brumunddal, og du skjønner tegninga for hvilket bakhjul det gjaldt å sikre seg foran torsdagens spurt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer