Edvald om Tour of Norway: - Ser veldig bra ut

 Boasson Hagen gleder seg til å sykle på hjemmebane. 

FAVORITT: Edvald Boasson Hagen må sies å være en av de største favorittene foran Tour of Norway i mai. Rudsbygdingen gleder seg til å sykle på hjemmebane igjen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
FAVORITT: Edvald Boasson Hagen må sies å være en av de største favorittene foran Tour of Norway i mai. Rudsbygdingen gleder seg til å sykle på hjemmebane igjen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVÅL STADION (procycling.no): Etter flere utgaver med landlige omgivelser i Telemark og Hallingdal, vender nå Tour of Norway nesen mot mer urbane strøk i 2017-utgaven av rittet.

Rittdirektør Birger Hungerholdt og teknisk direktør Anders Eia Linnestad presenterte mandag årets ritt, som arrangeres fra 17.-21.mai. Det hele starter i Hønefoss på nasjonaldagen, med målgang i Asker, før det avslutter i Oslo sentrum. På veien skal byer som Brumunddal, Hamar, Lillehammer, Lillestrøm og Sarpsborg besøkes.

Les også: Avslutter med VM-etappe i hovedstaden - Slik blir Tour of Norway

På plass på Ullevål stadion for rittpresentasjonen, var Edvald Boasson Hagen. Dimension Data-rytteren står med to seire i rittet, fra 2012 og 2013, men har måttet ta til takke med andreplass i de to siste utgavene. Rudsbygdingen er positiv til dette års utgave av rittet, og ser frem til å sykle på hjemmebane.

- Jeg synes det ser veldig bra ut. Det er mye spennende løyper, mye nye traseer, men likevel kjente veier, så det blir veldig spennende. Det er ingen store fjell som kan avgjøre, men jeg tror Lillehammer-etappen blir mer enn tøff nok. Jeg gleder meg til den etappen, det har vært noen år nå uten Lillehammer og hjemmebane, men det blir gøy å kjøre der igjen, forteller den norske sykkelstjernen til procycling.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer