Matteo Trentin til topps på den 17. etappen i Tour de France

Edvald ut mot Kaggestad: - Han vet ikke hvorfor jeg har slitt

Med Edvald Boasson Hagen, Sven Erik Bystrøm og Vegard Stake Laengen i dagens brudd var det god grunn til å håpe på norsk suksess. Det skjedde ikke. Matteo Trentin banket all motstand. Så kom Edvald med stikk til Johan Kaggestad.

SKUFFET: Edvald Boasson Hagen kom seg med i det avgjørende bruddet, men var sjanseløs da etappen skulle avgjøres. Foto: JEFF PACHOUD / AFP
SKUFFET: Edvald Boasson Hagen kom seg med i det avgjørende bruddet, men var sjanseløs da etappen skulle avgjøres. Foto: JEFF PACHOUD / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjøresterke og eksplosive Matteo Trentin vant den 17. Tour de France-etappen etter en svært overbevisende maktdemonstrasjon.

Italieneren var blant de desidert sterkeste spurterne i monsterbruddet på 33 ryttere, men valgte likevel å støte seg fra utbrytergruppa framfor å vente til spurten.

Trentin kunne til slutt slippe jubelen løs, etter en tour med mange gode resultater, men der etappeseieren manglet for den allsidige italieneren. Fram til i dag.

Kasper Asgreen ble nr. 2, mens Greg van Avermaet spurtet inn til tredjeplass.

Tre nordmenn var med i dagens brudd: Edvald Boasson Hagen, Sven Erik Bystrøm og Vegard Stake Laengen. Dessverre var ingen av dem i nærheten av å kjempe om seieren da etappen skulle avgjøres.

Boasson Hagen ristet på hodet da han trillet i mål til 13. plass, 1.26 minutter bak Trentin. Stake Laengen og Bystrøm ble henholdsvis nr. 14 og 19.

Stikk til Johan Kaggestad

Boasson Hagen var skuffet etter målgang, men er samtidig glad for at kroppen er i fremgang etter en tung start på touren.

- Dette var ikke det vi håpet på. Vi kom oss med i bruddet, men det er ikke bare å hente en seier fra brudd heller. Det er surt å bli sittende igjen bak når de andre får den luka, sier Edvald Boasson Hagen til TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer