Edvalds nye sjef vil forlenge Hushovds karriere

Målet er Paris-Roubaix.

IKKE SLUTT, LIKEVEL? Edvald Boasson Hagens sørafrikanske arbeidsgiver forsøker å overtale Thor Hushovd til å forlenge sykkelkarrieren til april, neste år. 
Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
IKKE SLUTT, LIKEVEL? Edvald Boasson Hagens sørafrikanske arbeidsgiver forsøker å overtale Thor Hushovd til å forlenge sykkelkarrieren til april, neste år. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpixVis mer

(procycling.no): Kan vi få se drømmeduoen Edvald Boasson Hagen og Thor Hushovd samarbeide under neste års Paris-Roubaix?

Det håper Brian Smith som er sjef for rudsbygdingens nye lag, MTN-Qhubeka:

- Jeg har snakket med Thor Hushovd de siste to månedene. Jeg forsøker å få ham til å gå tilbake på avgjørelsen om å gi seg, og heller forsøke Paris-Roubaix en siste gang, sier Smith i et intervju med cyclingnews.com under Tour of Britain.

Nordmannens plan er å avslutte karrieren med lørdagens GP Impanis-Van Petegem.

Tror Hushovd ankommer Roubaix Ifølge Smith har han da også slitt med å overtale nordmannen til et siste stunt på sykkelen

Like fullt gir han ikke opp tanken om å forene de to under neste års brosteinsklassikere:

- Han har fortalt meg at han ikke ville det, men jeg tror han kan bli å finne i en følgebil under klassikerne neste år. Om ikke som en sportsdirektør, så mer som en konsulent.

Flere stjerner på vei Nettopp Van Petegem hadde en tilsvarende rolle for Hushovd og Garmin-laget for et par år tilbake.

Da skulle man egentlig benytte Matt White som sportsdirektør, men hans dopingfortid fikk ham fjernet fra sportsdirektørstolen.

I stedet kom Van Petegem inn som konsulent, og da lyktes det også Johan Van Summeren å vinne rittet for laget.

PS! Foruten Edvald Boasson Hagen er Theo Bos og Tyler Farrar klare for MTN-Qhubeka. Innen kort tid forventes det også at Stephen Cummings og Mathew Goss signerer for laget.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no!

FLERE PÅ VEI Om Thor Hushovd ankommer er fortsatt uavklart, men flere sykkelstjerner på vei til Boasson Hagens nye arbeidsgiver. FOTO: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
FLERE PÅ VEI Om Thor Hushovd ankommer er fortsatt uavklart, men flere sykkelstjerner på vei til Boasson Hagens nye arbeidsgiver. FOTO: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer