Eliteserien runde 18

Effektive Leke James sendte Molde tilbake på topp

Femmålstriller på Extra Arena i Trondheim søndag. - Dette er en bonuskamp for oss. Vi skal gi dem kamp, sa målscorer Erik Tønne om møtet med serielederne.

TOMÅLSSCORER: Moldejubel etter 1-3 av Leke James (midten) under eliteseriekampen på Extra Arena i Trondheim. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TOMÅLSSCORER: Moldejubel etter 1-3 av Leke James (midten) under eliteseriekampen på Extra Arena i Trondheim. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Ranheim - Molde 2-3 (1-2)

Søndagens oppgjør mellom Ranheim og Molde var av den dramatiske typen. I begge omganger var det Molde som tok føringen, men Ranheim slo tilbake, og var nære å få med seg poeng mot topplaget.

- Vi blir ekstremt hardt straffa. Vi var der, og kjørte på for å få utlikning i sluttminuttene. Prestasjonen er bra, men vi møter et lag som har spillere med gode enkeltferdigheter, og slipper inn tre mål. Da er det kjørt, sier hovedtrener Svein Maalen til Eurosport etter kampen.

- Det er synd at vi får et mål imot såpass tidlig etter pausen. Det er bittert, jeg syns vi fortjente ett poeng her i dag, sier Erik Tønne.

Går for toppscorertittelen

Hovedtrener Erling Moe var kjempefornøyd med tre poeng.

- Disse kampene er gode for oss. Vi blir kjørt hardt i perioder, men står distansen ut. Vi er godt fornøyde med tre poeng på bortebane i dag, sier han.

Han legger til at spillerne var ganske slitne etter det tette kampprogrammet, med deltakelse både i Eliteserien og i Europa League.

- Vi har lyst å være med på begge arenaene, og da blir det slik. I dag viser vi at vi har enkeltindivid som avgjør ting, sier Moe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer