Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Eg e jo 10 meter i fra han»

Høiland avviser stygt spill etter denne flyve-taklingen.

(Dagbladet): Sandnes Ulf - Odd Grenland 0-0.

- Denne kampen burde aldri vært spilt, sa Sandnes Ulf-trener Asle Andersen etter 0-0 i vannparodien i forferdelig vestlandsvær i Sandnes i går.

Oppgjøret mot Odd Grenland endte 0-0, mye fordi det var nærmest umulig å få til pasninger etter hverandre på den gjennombløte matta.

Hjemmelagets Tommy Høiland får likevel oppmerksomhet for noe som går fint an i vått vær - sugende taklinger. Høiland kastet seg inn i en duell med Emil Jonassen ti minutter før slutt, i det som så spektakulært og noe farlig ut på tv.

Høiland bommet riktignok med god margin, og kaller også innsatsen for et blokkeringsforsøk på Twitter etter kampen.

«Til dokk som seie det e stygge tackling av meg. Eg e jo 10 meter i fra han, prøve å blokkera et oppspel», skriver Sandnes Ulf-spissen, men medgir at det ble et bra bilde ut av akrobatikken.

Dommer Tommy Skjerven foretok seg ingenting etter situasjonen, men innrømmer overfor Sandnesposten at han i ettertid er i tvil om kampen burde blitt spilt under de rådende værforhold.

- Jeg vurderte baneforholdene som forsvarlige før kampen. Men hadde forholdene vært som de var i andre omgang før kampen, hadde jeg aldri satt den i gang. Jeg har aldri opplevd lignende forhold i Tippeligaen, sier han.

- Jeg får jo litt dårlig magefølelse når jeg ser dere står her, sier Skjerven henvendt til de oppmøtte journalistene.

Det lyktes ikke Dagbladet å få en kommentar fra Høiland i morges.