Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Eg er i Trondheim og trener eg»

- Misforståelse om Bystøls fravær.

(Dagbladet.no): Arrangørene av norgescuprennet i hopp i Vegårshei var kraftig irriterte på Lars Bystøl som ikke møtte til renn i helga.

Bystøl var påmeldt til rennene i Molandsbakken lørdag og søndag, men dukket aldri opp.

- Alle som ikke er ute og representerer Norge har å stille i norgescupen. Lars Bystøl skulle vært her. Det er viktig for oss om en olympisk mester som Bystøl stiller, sier Petter Furseth i Agder skikrets til Aust Agder Blad.

Sportslig leder i Bystøls klubb, Kollenhopp, mener det er en misforståelse bak Bystøls påmelding til rennene i Molandsbakken.

- Lars er inne i en treningsperiode nå, og deltok heller ikke i Holmenkollen sist helg. Han har nok blitt påmeldt ved en feiltakelse, sier Ken Roar Elverum til Dagbladet.no.

NTB meldte tidligere i dag at Kollenhopp ikke visste hvor Bystøl befinner seg, men dette stemmer altså ikke.

- Eg er i Trondheim og trener eg, skriver Bystøl i en tekstmelding til Dagbladet.no.

Petter Furseth er ikke fornøyd med at OL-vinneren uteble fra dagens konkurranse.

KOM IKKE: Arrangøren av norgescuprennet i Vegårdshei er kraftig irriterte på Lars Bystøl. Foto: BJØRN SIGURDSØN/ASCANPIX
KOM IKKE: Arrangøren av norgescuprennet i Vegårdshei er kraftig irriterte på Lars Bystøl. Foto: BJØRN SIGURDSØN/ASCANPIX Vis mer

- Dette er noe vi kommer til å ta opp med forbundet, sier Furseth.

(Dagbladet.no/NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media