Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ege valgte København

Oslo (ANB): Den norske landslagskeeperen i håndball, Steinar Ege (33), forlater sin tyske klubb Gummersbach til fordel for FC København i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ege signerte i dag en treårskontrakt med den danske toppklubben.

– Steinar er en målmann i absolutt verdensklasse, også er han en riktig vinnertype. Så sent som i helga så jeg ham i en toppkamp i bundesligaen, hvor han var banens beste spiller. Det sier seg selv at jeg er meget tilfreds med vår nye målmann, sier hovedtrener i København, Magnus Andersson til klubbens hjemmeside.

Ege blir dermed lagkamerat med to andre norske spillere. Ole Magnus Ekelund og Frank Løke spiller begge for København-klubben.

– Jeg har opplevd klubben som meget profesjonell hele veien, og Løke og Ekelund har også bekreftet dette. Det er en klubb med store ambisjoner. I tillegg ser jeg fram til å trene under Magnus Andersson, sier landslagskeeperen.

33-åringen flytter til København med sin kone og barn, og ser fram til å bosette seg i den danske hovedstaden.

– Det er en fin by, og det har også hatt betydning for min beslutning, sier Ege.

33-åringen har spilt 178 landskamper for Norge, og har mange kamper for Gummersbach. Den tyske klubben ligger på andreplass i Tyskland og har færrest innslupne mål.

(ANB)

NORDMANN TIL DANMARK: Steinar Ege bytter klubb. Foto: Scanpix
NORDMANN TIL DANMARK: Steinar Ege bytter klubb. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!