Ege ville ikke ta imot pokalen

Lagkamerat forsøkte å dra ham fram.

FCK Håndball erobret tirsdag klubbens første tittel noensinne med 31-31 i den andre finalekampen mot GOG Svendborg.

Steinar Eges lag hadde vunnet den første kampen og med uavgjort tirsdag sikret hovedstadslaget seg sin første DM-tittel. Etter at seieren var i boks fikk Ege mye skryt.

GOG gikk til pause med 17-15. Etter sidebytte økte de til 25-19-ledelse, men et par kostbare utvisninger åpnet for FCK som kom tilbake og utlignet til 26-26.

I en hektisk sluttfase jaget hjemmelaget seieren, men selv ikke 15 mål fra Mikkel Hansen kunne redde Fyn-laget tirsdag.

3200 tilskuere var på plass i Odense Idrætshal. FCK er det første laget fra Sjælland som vinner DM-gullet siden Virum Sorgenfri lyktes i 1997.

Kaptein Michael Sahl Hansen var den som løftet trofeet for FCK. Han ga mye av æren for DM-suksessen til keeper Steinar Ege.

- Det er stort å få løfte pokalen. Nå har ikke jeg spilt så mye denne sesongen, så jeg ønsket å ha med meg Steinar Ege med opp for å ta imot pokalen. Han er en av de beste målvaktene jeg noensinne har sett, og han har en kjempeandel i dette mesterskapet. Men slikt ville han ikke høre om, så jeg måtte klare pokalseansen selv, sa Sahl Hansen.

Etter elleville jubelscener koste FCK-spillerne seg med en kald øl, melder fckhaandbold.dk.

STORSPILTE: Steinar Ege skal ha mye av æren for at København vant DM-gullet i Danmark. Foto: CLAUS FISKER/SCANPIX
STORSPILTE: Steinar Ege skal ha mye av æren for at København vant DM-gullet i Danmark. Foto: CLAUS FISKER/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Ege ville ikke ta imot pokalen
GOD SOM GULL: Steinar Ege & Co. vant det prestisjetunge sluttspillet etter uavgjort i går kveld.