Eggen: - Udyktige foran mål

Nils Arne Eggen var kjempefornøyd med Rosenborgs spill mot Inter, men skuffet over udyktigheten foran mål. Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi spilte en topp fotballkamp, en av våre aller beste noen gang. Men desverre var vi både udyktige og uheldige foran mål. Inter trengte langt færre sjanser enn oss for å få mål. Vi slapp dem til for lett, sa Eggen til TV3 etter kampen.

Han synes utvisningen til Fabio Cannavaro utløste en "neagtiv lettningsfaktor" i RBK-laget, og at spilleren hans slapp seg ned på et for lavt nivå.

- Men vi fikk vist at vi kan hamle opp med de beste i Europa om vi spiller som i dag, sa Eggen.

Karadas god

Han mente Azar Karadas spilte sin beste kamp i RBK-trøya. Tomålsscoreren selv var også fornøyd med egen innsats, men ville helst snakke om laget.

- Vi tar med oss det positive etter en slik kamp. Vi styrte mot et så godt lag som Inter. Dessverre klarte vi ikke å avgjøre.

- Jeg er også fornøyd med mitt eget spill, men føler jeg har enda mer på lager, sier Karadas.

Nok med RBK og U21

Han vil ikke spekulere i om han er verdig en plass på landslaget etter gode kamper mot Brøndby i København og mot Inter i går.

- Foreløpig har jeg nok med Rosenborg og U21-landslaget, sier hodespesialisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer