Eggen: - Udyktige foran mål

Nils Arne Eggen var kjempefornøyd med Rosenborgs spill mot Inter, men skuffet over udyktigheten foran mål. Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

- Vi spilte en topp fotballkamp, en av våre aller beste noen gang. Men desverre var vi både udyktige og uheldige foran mål. Inter trengte langt færre sjanser enn oss for å få mål. Vi slapp dem til for lett, sa Eggen til TV3 etter kampen.

Han synes utvisningen til Fabio Cannavaro utløste en "neagtiv lettningsfaktor" i RBK-laget, og at spilleren hans slapp seg ned på et for lavt nivå.

- Men vi fikk vist at vi kan hamle opp med de beste i Europa om vi spiller som i dag, sa Eggen.

Karadas god

Han mente Azar Karadas spilte sin beste kamp i RBK-trøya. Tomålsscoreren selv var også fornøyd med egen innsats, men ville helst snakke om laget.

- Vi tar med oss det positive etter en slik kamp. Vi styrte mot et så godt lag som Inter. Dessverre klarte vi ikke å avgjøre.

- Jeg er også fornøyd med mitt eget spill, men føler jeg har enda mer på lager, sier Karadas.

Nok med RBK og U21

Han vil ikke spekulere i om han er verdig en plass på landslaget etter gode kamper mot Brøndby i København og mot Inter i går.

- Foreløpig har jeg nok med Rosenborg og U21-landslaget, sier hodespesialisten.

Midtbanestrategen Bent Skammelsrud mener Karadas kan være en mann for landslaget etterhvert.

- Med det er ikke jeg som tar ut laget, sier "Skammels", som var veldig fornøyd med det Norges beste lag presterte i går.

- Det er lenge siden vi har spilt så bra. Om vi fortsetter slik kan vi hamle opp med de fleste. Men det er ikke dermed sagt at vi er gruppefavoritter. Da må vi nok vinne hjemme, sier Bent Skammelsrud.

GLADE:Hoftun og Karadas (til høyre) jubler for utlikningen til 1-1.