FÅR IKKE EN NY RBK-RUNDE: Nils Arne Eggen ser seg rundt etter andre klubber å trene etter avslaget fra Rosenborg. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet.
FÅR IKKE EN NY RBK-RUNDE: Nils Arne Eggen ser seg rundt etter andre klubber å trene etter avslaget fra Rosenborg. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet.Vis mer

Eggen åpner for andre tippeligaklubber

Ga RBK fire frister.

||| (Dagbladet): At Nils Arne Eggen fikk nei fra Rosenborg betyr ikke at han dropper tankene om et trenercomeback.

68-åringen sier til VG at lysten er tilbake og at det føles litt rart at RBK ikke ønsker ham. Samtidig åpner han opp for at andre klubber kan ta en telefon dersom de har en ledig trenerjobb.

- De kan jo ringe og spørre. Så får jeg høre hva de har å si, sier Eggen til avisa.

Rosenborg ønsker seg en treningløsning som varer i minst tre år framover. Eggens tilbud til klubben han trente i flere perioder mellom 1988 og 2002 var på to år.

«Gutteklubben ingen kommentar» Til Adresseavisen sier Eggen senior at han ga Rosenborg fire frister på sitt tilbud om å vende tilbake til trenerjobben på Lerkendal.
Etter avslaget gir 68-åringen klubben følgende stempel: «Gutteklubben ingen kommentar».

- Jeg mener vi er en åpen klubb og har alltid vært det. Hva Nils Arne Eggen mener med det han sier, må jeg nesten spørre ham om, svarer RBK-styreleder Terje Svendsen til regionavisa.

Til Dagbladet i dag sier Eggens tidligere assistent, Bjørn Hansen, at han er overrasket over at Eggen ikke fikk komme tilbake nå som klubben trenger avløser for Sverige-klare Erik Hamrén.

- Jeg trodde Nils ble ansatt, sier Hansen.

Nytt Champions League-eventyr Eggen er ikke i tvil om at han ville ville gjort en god jobb, og sier til VG at han tror han ville klart å bygge et nytt lag som ville kvalifisert seg til Champions League.

- Jeg kunne hevet Rosenborg atskillige hakk, sier Eggen til avisa.