Eggen bortvist

Hissigproppen tente på alle pluggene og ble bortvist fra kamp i 3. divisjon.

Nils Arne Eggen tente på alle pluggene, ble bortvist og blir nå rapportert til Trøndelag Fotballkrets.

Den tidligere Rosenborg-treneren kom i sentrum under en fotballkamp i Orkanger fredag. Hjemmelaget Orkla ledet 1-0 over Ranheim og 84 spilte minutter var passert da kjendistreneren stjal all oppmerksomhet, skriver Adresseavisen.

Vertene jublet over å ha gått opp i 2-0 etter en corner, men linjedommeren ville det annerledes. Da hoveddommer Harald Inge Johnsen annullerte målet, sprakk det for Eggen.

Han sprang i full fart fra laglederbenken langs sidelinjen, mens han kjeftet på linjedommeren. Etter en kort diskusjon valgte dommeren å vise Eggen bort fra banen og til tribuneplass.

- Det gikk over ett minutt før jeg ba Eggen om å forlate banen før han aksepterte å gå, sier Johnsen.

Nils Arne Eggen skal ha en konsulentrolle i trenerteamet til Orkla og fulgte kampen fra laglederbenken sammen med de øvrige trenerne i klubben.

- Jeg forstår at han kan reagere på denne måten i mesterligaen, men ikke i 3. divisjon. Det er greit å eksplodere, men han gikk for langt. Slik jeg opplever det, taper han ansikt med en slik oppførsel, sier Johnsen.

(NTB)

HISSIG: Den gamle Rosenborg-treneren er kjent for å være en hissigpropp. Her raser han mot dommer Rune Pedersen under en Rosenborg-kamp mot Strømsgodset i 2001.
KLEMMER TIL: Eggen klemte til den gangen. I går nøyde han seg med å skjelle linjemannen ut etter noter.