Eggen brølte

VITORIA (Dagbladet.no): Da Christer George kastet seg inn i en voldsom takling med Petter Belsvik våknet Nils Arne Eggen på sidelinja i går. «Christer!» brølte Eggen mens han fektet med armene.

Nils Arne Eggen var avslappet på kveldstreninga i dag. Da spillerne delte i to lag og spilte treningskamp, stilte Eggen seg blant journalistene på sidelinja og fulgte spillet.

Knapt en lyd kom det fra Eggen før Christer George halvveis i økta, sendte Petter Belsvik i gresset med en knallhard takling.

Da våknet Eggen og brølte: «Christer!», så det runget over stadion. Den tidligere Strømsgodset-spilleren fikk en kjapp verbal overhøvling av Eggen, men George bedyret sin uskyld - og like etter var alt som normalt i RBK-leiren.

Rosenborgs storscorer Frode Johnsen imponerte i den siste treningen før Alaves-kampen. Johnsen som scoret to mål i en treningskamp mot Esbjerg i forrige uke, sto for øktas beste prestasjon da han fra kanten av 16-meteren lurte vekk en forsvarer og dundret ballen i mål bak Arni Gautur Arason.