Eggen er RBK-aktuell igjen

Vraket for to uker siden.

ER EN JOKER: RBK bekrefter i dag at Nils Arne Eggen ikke er avskrevet som kriseløsning for klubben. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .
ER EN JOKER: RBK bekrefter i dag at Nils Arne Eggen ikke er avskrevet som kriseløsning for klubben. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .Vis mer

||| (Dagbladet): Nils Arne Eggen virket snurt da Rosenborg for to uker siden sa nei til 68-åringens forslag om å returnere til trenerjobben i RBK, som erstatter for Sverige-sjef Erik Hamrén.

- Jeg registrerer at de reiser Europa rundt på jakt etter en ny trener. De kunne bare ha valgt å si ja til meg, så hadde de hatt trener i to år, sa Eggen.

Dagen etter sendte trenerlegenden ut en invitasjon til andre klubber i Norge, og fikk straks respons fra supportere landet rundt.

Nå viser deg seg at Eggen likevel ikke er tapt for RBK, skriver Adresseavisen i dag.

Under et møte mellom veteranen og flere sentrale RBK-ledere mandag ble Eggens framtidige rolle diskutert. Og RBK-styreleder Terje Svendsen sier at orkdølingen ikke er avskrevet.

- Nils Arne er fortsatt en joker i forhold til en midlertidig løsning. Absolutt. Og dette har han også har sagt seg villig til å være, sier Svendsen til avisa.

Den tidligere RBK-treneren er også blitt hyret inn til gruppa som leter etter en langsiktig trenerløsning, på minst tre år. Samtidig bekrefter Eggen at hans tilbud om å styre trønderlaget fortsatt står ved lag.

- Det som har skjedd får vi ikke gjort noe med. Jeg tenker bestandig på hva som er best for klubben. Men hvis RBK har behov for dette, så får jeg vurdere det.