SKAL SPILLES I FORM: RBK-sjef Nils Arne Eggen sier at verken Rade Prica (th) eller Steffen Iversen er gode nok for øyeblikket. Foto: Geir Otto Johansen / SCANPIX
SKAL SPILLES I FORM: RBK-sjef Nils Arne Eggen sier at verken Rade Prica (th) eller Steffen Iversen er gode nok for øyeblikket. Foto: Geir Otto Johansen / SCANPIXVis mer

Eggen er skeptisk til Helstad

Men bekrefter RBKs spissjakt.

||| (Dagbladet): Nils Arne Eggen ønsker seg en ny angrepsspiller.

Det bekrefter 69-åringen overfor Adressavisen.

- Vi leter etter en spiller som er god nok til å gå rett inn på laget, etter å ha tilpasset seg en ukes tid. Det skal være en gjennombruddspiller og han må ha kvaliteter i hodespillet, sier Eggen til avisa.

Tidligere Brann- og RBK-spiss Thorstein Helstad er ledig på markedet, men Eggen tviler på at 33-åringen fra Lens er rett mann for trønderne.

- Altså, da må vi jo vurdere hvor god Thorstein Helstad er da. Det er ikke sikkert han er aktuell, for det er jo ikke sikkert han er god nok. Vi leter etter en spillertype, slik jeg har beskrevet, og hvem det kan bli vet vi ikke ennå. Det er vanskelig å si, sier Eggen.

RBKs trenerlegende begrunner ønsket om en spiss med frykt for skader og måltørke for spissduoen Rade Prica og Steffen Iversen.

- Prica og Iversen er ikke dårlige, men de er heller ikke bra nok. Men de skal spilles i form de neste to ukene, det lover jeg, sier Eggen.

Overgangsvinduet stenger 31. august, før gruppespillet i Champions League starter. Dit kommer RBK dersom AIK beseires på nytt på Lerkendal onsdag - og trønderne vinner i den fjerde og siste kvalikrunden seinere i august.

BRANN MÅTTE SI NEI: Thorstein Helstads vilkår ble kostbare for Brann, som bekreftet at de ble tilbudt Lens-spissen i juni. Foto: AFP/JEAN FRANCOIS MONIER
BRANN MÅTTE SI NEI: Thorstein Helstads vilkår ble kostbare for Brann, som bekreftet at de ble tilbudt Lens-spissen i juni. Foto: AFP/JEAN FRANCOIS MONIER Vis mer