Eggen fikk det som han ville

TRONDHEIM (Dagbladet): Trond Sollied blir på Lerkendal, det samme gjør Ola By Rise. Men sjefen kommende sesong er og blir Nils Arne Eggen. Han fikk det som han ville. Igjen. Og nå har Eggen tro på seier over Juventus også.

- Har du slått AC Milan på San Siro stadion, da kan du slå alle. For Rosenborg er alle oppgaver overkommelige, sier Nils Arne Eggen.

I går formiddag virket «gammel-træner'n» ekstra blid og fornøyd. Det kan ha sammenheng med at kortene i trenerkabalen endelig falt på plass:

Etter en halv times forhandlinger inne på direktør Nils Skutles kontor, ble det bestemt at klubben topper trenerlaget, med både Trond Sollied og Ola By Rise som Nils Arne Eggens assistenter neste år.

- Det er aldri noen tvil om at det er Nils Arne Eggen som blir hovedtrener, sier nestformannen i Rosenborg, Knut Skoglund, til Dagbladet.

- Dette er kjempebra. Det er å toppe laget. Detaljene får vi komme tilbake til. Nå har jo Trond og Ola klart seg veldig godt aleine, så får vi håpe at de vil gå godt sammen med meg også - men de har jo prøvd det før, smiler Nils Arne Eggen.

RBK-formann Kurt Christiansen var også i det spøkefulle hjørnet i går:

  • Sigurd Rushfeldt hinket ankelskadd av banen i seriefinalen mot Molde sist lørdag. Men Rushfeldt er i orden igjen til morgendagens oppgjør mot Juventus på Lerkendal.