Eggen fjernet deler av sin andre fot

Nils Arne Eggen fjernet deler av sin høyre fot i november. Nå har han operert sin venstre fot også, ifølge VG.

OPERERT: Nils Arne Eggen har nå blitt operert i begge føttene. Den siste operasjonen var også vellykket. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
OPERERT: Nils Arne Eggen har nå blitt operert i begge føttene. Den siste operasjonen var også vellykket. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Alt har gått etter planen, operasjonen var vellykket, sier Nils Arne Eggen om sin andre operasjon til VG.

I november i fjor ble det kjent at Nils Arne Eggen måtte fjerne deler av sin høyre fot. Han forklarer at det er et betennelsesproblem i begge beina.

Etter at han fjernet deler av begge føttene, håper den tidligere Rosenborg-treneren at smertene gir seg. Han er om dagen lagt inn på St. Olavs sykehus i Trondheim. Dette skjedde onsdag, og han ble operert torsdag.

Eggen fortalte til Dagbladet i januar at det gikk fremover, vel vitende om at han hadde problemer i begge beina.

- Jeg satser på at antibiotikumet skal ta dette her. Det dreier seg om det samme problemet som var i den høyre foten. Men jeg tror at jeg skal berge beinet. Det går framover, fortalte han til Dagbladet den gangen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer