Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eggen fnyser av VIF-rykter

Lansert som ny hovedtrener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): VG skriver i dag at jobben som hovedtrener for Vålerenga neste år står mellom Nils Arne Eggen og Petter Myhre.

Ifølge avisas kilder ønsker enkelte en trener som kan «lage rabalder på Valle Hovin hver dag». Petter Myhre skal være for snill og grei, mens Nils Johan Sembs personlighet ikke passer i Vålerenga.

Fra sin bolig i Spania avfeier imidlertid Eggen muligheten for at han er en aktuell mann for jobben.

- Skriver de det, har de dårlige kilder, humrer Eggen da Dagbladet.no ringer.

- De har ikke snakket med meg, i hvert fall. Jeg har ikke tenkt å trene noe lag, det har jeg sagt mange ganger, sier Eggen.

Ikke aktuelt

I et intervju med Adresseavisa i september utelukket imidlertid ikke Eggen at han kunne tenke seg en retur til norsk toppfotball som trener.

- Det er ikke utenkelig at jeg forsøker igjen, sa 65-åringen.

IKKE TIL VIF: Nils Arne Eggen humrer over rykter om at han skal være én av to trenerkandidater for Vålerenga. - Jeg har ikke tenkt å trene noe lag, det har jeg sagt mange ganger, sier Eggen til Dagbladet.no. Foto: SCANPIX
IKKE TIL VIF: Nils Arne Eggen humrer over rykter om at han skal være én av to trenerkandidater for Vålerenga. - Jeg har ikke tenkt å trene noe lag, det har jeg sagt mange ganger, sier Eggen til Dagbladet.no. Foto: SCANPIX Vis mer

Dagen etter dysset han ned sin egen uttalelse - noe han gjentar overfor Dagbladet.no.

- Jeg må jo flire litt. Riktignok sa jeg til Adressa for en måned siden at jeg savner fotballen, på spørsmål om jeg ikke ble lei av å sitte nede i Spania og bade. Men fra å savne det til å trene et lag, er det en stor forskjell. Det er ikke aktuelt per i dag, sier Eggen.