Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eggen forbanna på dommeren

MOSS (Dagbladet): Moss- Haugesund 2- 2. - Jeg takket dommertrioen for kampen og sa at jeg var lite fornøyd med innsatsen, sier Knut Thorbjørn Eggen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mosse-treneren likte ikke at hjemmelaget fikk to mål annullert for offside mot Haugesund.

Først hadde Kent Bergersen én ball i nettet. Så blåste dommer Bjørn Hansen av Christian Petersens mål etter en retur fra FKH-keeper Kenneth Høie. Da kokte det på innbytterbenken hos Moss.

- Linjedommeren var vel sikker på at det var offside. Men avgjørelsene så merkelige ut, sier Knut Thorbjørn Eggen.

Men Moss kan takke seg sjøl for at nedrykkstruede Haugesund fikk med seg et utrolig viktig poeng. Da gjestene fikk blod på tann mot slutten av kampen, klarte ikke kråkene å heve laget. De ble stående på egen 16-meter og pumpe ballene ut.

Det endte med at Hans Berggren utliknet minuttet før slutt.

- Vi er misfornøyde med uavgjort. Men poenget betyr enormt mye for sjøltilliten. Vi viste sterk moral og dette skal vi ta med oss videre i resten av kampene, sier en offensiv FKH-trener Kjell Inge Bråtveit.

For mossestopper Tor Trondsen ble den siste kampen foran hjemme-publikummet en nedtur.

- Grusomt. Jeg er veldig skuffa over at vi tapte to poeng. Det var ikke sånn jeg ville avslutte på Melløs, sier Trondsen.