Eggen frykter Mestalla

- Et lag som Inter kom ikke over midten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALENCIA (Dagbladet.no): Bedre lag enn Rosenborg har blitt sendt hjem fra Mestalla med halen mellom beina.

Forrige sesong var storheter som Barcelona og Sevilla blant lagene som måtte se seg slått på Valencias hjemmebane, der hvittrøyene vant hele 14 av 19 seriekamper.

I kveld krever over 40 000 hjemmefans seier mot Rosenborg. Sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen vet hvilken formidabel oppgave Rosenborg står overfor.

- Jeg har vært på denne banen ofte og kommentert, og har sett lag som Inter ikke komme over midten. På hjemmebane er Valencia veldig ballsikre og et godt offensivt fotballag, sier Eggen.

Nå skal det sies at Inter ikke er blant lagene med dårligst statistikk på Mestella. Og i år har Valencia faktisk snublet flere ganger i sin egen lekegrind.

0-3 mot Villarreal, 1-2 mot Espanyol og stygge 1-5 mot Real Madrid nylig viser at den gamle festningen har slått sprekker.

Har trøblet

I kveld er Bjørn Tore Kvarme tilbake på Mestalla, i midtforsvaret sammen med Vidar Riseth. Han har spilt der tre ganger før med Real Sociedad, og klart uavgjort to av gangene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer