Eggen frykter sparken

Knut Thorbjørn Eggen tviler på om han får et ny trenerkontrakt i Moss. - Når resultatene er dårlige, forstår jeg at min stilling blir tatt opp til vurdering, sier Eggen til Moss Avis.

Tapet mot Vålerenga i cupen onsdag har gått inn på Eggen junior, og han er heller ikke sikker på om han vil fortsette i Moss etter årets sesong.

Før årets sesong hadde Moss mål om en sjuendeplass i serien og cupgull. Nå har laget seks tap på sju seriekamper og er ute av cupen.

- Vi har ikke lykkes i det siste, og det er jeg jo ikke fornøyd med, sier Eggen og røper at han ikke har fått noe nytt kontraktsforslag fra Moss.

- Først må jeg se på et eventuelt nytt kontraktsforslag fra Moss. Foreløpig har jeg ikke fått noe. Man blir jo målt og vurdert etter resultatene, og derfor har jeg full respekt for at også min stilling blir vurdert. Det har jeg ikke noe problem med å skjønne, sier Eggen.

Mosseledelsen sier til avisa at de vil legge fram et tilbud til Eggen. Fristen er 1. oktober.

- Vi ønsker at han skal fortsette, og i det så ligger det at han kommer til å få et utkast til en avtale, sier MFK-leder Per A. Bakke.

(Dagbladet.no)