Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eggen gjør comeback

Og Per Joar Hansen er ny hovedtrener i Rosenborg.

Si din mening om RBKs nye trenerteam!(Dagbladet.no): Nils Arne Eggen er etter lang tids spekulasjon ansatt som manager i Rosenborg, meldte TV 2 tidligere i kveld.

Ifølge tv-kanalen er By Rise løst fra kontrakten med seriemesterne i dag, før Royal League-alvoret tar til. Per Joar Hansen er forfremmet til hovedtrener, og Eggen blir sittende på benken i kampen mot Djurgården på torsdag.

- Vi jobber med saken og kommer ut med opplysninger så snart vi har en fiks ferdig løsning. Når det skjer, vet jeg ikke. Det kan godt tenkes at vi i morgen kommer ut med en løsning, men det gjenstår litt før alt er på plass. Så får mediene spekulere så mye de vil, sier Nils Skutle til NTB.

Men trønderne avslørte seg selv. På Rosenborgs egen nettside ble det publisert en artikkel som bekreftet at Hansen overtar treneransvaret. Med Eggen senior på benken. Artikkelen ble fjernet etter kort tid.

- Nettsaken kom ut fordi noen jobbet med en kladd til det som skal ut i morgen. Det var en intern glipp, og ikke alt som står der er på plass, sier administrerende direktør i Rosenborg til Dagbladet.no.

Heller ikke den nye manageren vil bekrefte overfor Dagbladet.no at han blir det.

- Vi kommer med en meget bra løsning. Vi har hatt drøftinger gjennom hele mandagen, men jeg kan garantere deg at jeg i hvert fall ikke skal være hovedtrener, sier Nils Arne Eggen.

Men ifølge kladden Rosenborg publiserte i kveld skal Eggen knyttes tettere til treningene på Lerkendal.

- Vi har jo en del ressurser i klubben allerede, og det er viktig at vi utnytter det som allerede er her, sier Eggen.

KLAR FOR ROSENBORG:</B> Melder TV 2.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media