- Eggen har ikke grunn til å føle seg truet

FFK-styreleder avviser strid.

(Dagbladet.no): I dag våknet FFK-styreleder Bjørn Jensen opp til krigsoverskrifter i Fredriksstad Blad. Lokalavisa erfarer at trener Knut Torbjørn Eggen vurderer å trekke seg dersom direktør Morgan Andersen blir sportslig overordnet.

- Vi jobber med en ny med organisasjonen og kan ikke kommentere det før vi er ferdig med den. Vi er i en prosess hvor vi diskuterer med alle ansatte, sier Jensen til Dagbladet.no.

FFKs styreleder mener den såkalte striden i klubben er medieskapt, at det bare er naturlig at FFK ser på rollene i en klubb som vokser fort.

- Kan Eggen føle seg truet på grunn av dette?

- Nei, jeg føler ikke at noen har grunn til å føle seg truet. Dette er en prosess vi må gjennom. Vi må se på rollene.

- Er dere fornøyd med Eggen som trener?

- Vi har hatt han lenge nå, og vi er veldig fornøyde. Også i år, selv om det lenge ikke så ut som en god sesong.

- Har Eggen kontraktsfestet at han skal være sportslig ansvarlig?

ANSATTE DRILLO I 2004: FFK-styreleder Bjørn Jensen (t.h) sammen med gamletreneren Egil Olsen, som fikk Eggen som assistent da trenerkabalen ble lagt i 2004. Året etter var Eggen tilbake som hovedtrener. Foto: Scanpix
ANSATTE DRILLO I 2004: FFK-styreleder Bjørn Jensen (t.h) sammen med gamletreneren Egil Olsen, som fikk Eggen som assistent da trenerkabalen ble lagt i 2004. Året etter var Eggen tilbake som hovedtrener. Foto: Scanpix Vis mer

- Vi kommenterer ikke kontrakter i klubben.

Jensen vil ikke ut med eventuelle planer om Morgan Andersens framtidige rolle i klubben, annet enn at den tidligere Lyn-sjefen er ansatt som administrerende direktør.

- Er det en maktkamp i klubben?

- Ingen kommentar. Jeg hiver meg ikke på det der.

- Eggen har ikke grunn til å føle seg truet
CUPMESTER: FFK vil endre rollene i klubben, som avsluttet sesongen strålende.