Eggen har lyst til å fortsette som trener

Stoppes av konas sykdom.

VIL FORTSETTE:  Nils Arne Eggen fortsetter gjerne som trener.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
VIL FORTSETTE: Nils Arne Eggen fortsetter gjerne som trener.Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

||| Nils Arne Eggen fortsetter gjerne trenerkarrieren en god stund, men alt er satt på vent på grunn av kona Karin. — Hun har en alvorlig sykdom, men har gode prognoser til å bli frisk, sier Nils Arne Eggen til Adresseavisen. Ut over det har han ikke lyst til å si noe om situasjonen.

Fortsetter gjerne — Hvor sterk er lysten din til å fortsette som trener? — Det er et vanskelig spørsmål å svare på i lys av den helt spesielle familiesituasjonen som har oppstått. Hvordan kona mi har det vil prege mitt valg. Det får vi ta når hun blir frisk og eventuelt sier seg enig. Men jeg føler jo at jeg har mye å gi. Jeg er blitt mer og mer sprek i videste forstand i perioden jeg har bak meg som RBK-trener nå, og har fått lyst til å fortsette. Eggen sier at han har mottatt trenertilbud, men ikke spesielt i den siste tiden. Eggens kontrakt med Rosenborg løper fram til 1. januar. Et fortsatt engasjement i Rosenborg kan være aktuelt uavhengig av familiesituasjonen.
Vil ha Jönsson tidligere Rosenborg vil ha Jan Jönsson med på laget allerede før jul. — Vi har en plan om at Janne skal være med ut i Europa etter at Stabæk er ferdige med seriespillet, sier RBK-trener Nils Arne Eggen til Adresseavisen. Foreløpig er det bare en plan. Stabæk avslutter serien 7. november mot Molde, samtidig med at RBK spiller siste seriekamp mot Aalesund. Deretter blir det en rolig periode fram til 1. desember da RBK tar imot Bayer Leverkusen hjemme. RBK velger kanskje å samle laget i en treningsleir fram til siste kamp i Europaligaen, borte mot Aris i Hellas den 16. desember.

Det er dette opplegget klubben gjerne vil ha Jönsson med på. — Jeg har sagt til Erik Hoftun at jeg synes det er en god idé, sier Nils Arne Eggen.

(NTB)

TIDLIGERE TIL RBK? Rosenborg vil ha Janne Jönsson med på laget allerede før jul. Foto:  Torbjørn Berg / Dagbladet
TIDLIGERE TIL RBK? Rosenborg vil ha Janne Jönsson med på laget allerede før jul. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer