Eggen hyllet Bardal

Festmiddag for vinneren av verdenscupen i kveld.

TOPPMØTE: Nils Arne Eggen gratulerer Anders Bardal som vinner av verdenscupen.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TOPPMØTE: Nils Arne Eggen gratulerer Anders Bardal som vinner av verdenscupen.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PLANICA (Dagbladet): Tidligere Rosenborg-trener Nils Arne Eggen har aldri lagt skjul på sin lidenskap for hopp. Til tider har den vært større enn fotballen, og selv sier Eggen: - I know football. But I love skijumping. I kveld var Eggen til stede da Anders Bardal ble feiret som vinner av verdenscupen i Slovenia. Han har vært ringside i Planica de siste dagene. Fredag holdt han et foredrag på Hotel Kompas. Og i skiflygingsbakken har han blant annet vært sammen med hopplegenden Bjørn Wirkola.  Stor prestasjon Eggen syntes Bardal sto for en stor prestasjon da han sikret seg verdenscupseieren i ettermiddag. Riktignok ble han bare nummer 23 i rennet, et hav bak vinneren Martin Koch fra Østerrike. Men det var nok til å slå erkerivalen i verdenscupen sammenlagt, Gregor Schlierenzauer. I kveld er det tid for å slippe seg løs for Bardal og Co. - Akkurat nå føler jeg meg litt tom. Spenningsnivået har vært høyt siden Holmenkollen, sier Bardal til Dagbladet.  Tredje gang Dette er tredje gang i historien en nordmann vinner verdenscupen sammenlagt. Vegard Opaas og Espen Bredesen har gjort det før Bardal. Men det er lenge siden. - Jeg har ikke vært flink til å svare på meldinger i det siste. Jeg hatt mitt eget fokus, sier Bardal, som synes det skal bli godt å slappe av. Helt over er sesongen likevel ikke. Tirsdag deltar han i et kretsmesterskap i Sprova. Og snart blir han pappa for andre gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer