Eggen imiterte Moldskred på spillermøte

Ordnet opp med forbanna spiss.

FIKK SVAR FRA SPILLERNE: Nils Arne Eggen og Morten Moldskred ordnet opp i dag - hele to ganger. Foto: Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
FIKK SVAR FRA SPILLERNE: Nils Arne Eggen og Morten Moldskred ordnet opp i dag - hele to ganger. Foto: Foto: Sveinung U. Ystad, DagbladetVis mer

||| LERKENDAL/OSLO (Dagbladet): I går kveld ble Morten Moldskred rasende da han ble tatt av banen mot Molde.

Spissen gikk rett forbi Nils Arne Eggen på sidelinja, satt seg i bilen og kjørte hjem før kampen var ferdig. Ikke spesielt lurt, mente RBK-leder Erik Hoftun.

Eggen slo oppgitt ut med armene i går kveld, men forteller i dag at Moldskreds sinne ikke er noe som blir straffet i Rosenborg.

Lov å være sint og sur - Vi ordnet opp i morges, på telefon, sier Eggen til Dagbladet og legger til at dette er den rosenborgske måten å gjøre ting på.

- I Rosenborg er det lov å være sint og sur, men bare ett sekund på rad.

Moldskred fikk kanskje en liten straff likevel. På spillermøtet på Brakka kl. 13 i dag måtte han finne seg i at Eggen marsjerte stramt inn.

Så snudde Eggen seg og marsjerte på nytt, demonstrativt stiv i blikket.

Før han spurte alle spillerne om hvem han etterliknet.

- Det er Morten! ropte resten av RBK-gutta i kor - alt ifølge Eggen selv.

- Jeg var skuffet Moldskred selv forklarer i dag reaksjonen sin overfor adressa.no.

- Jeg var skuffet, det må være lov, sier spissen.

Han måtte snakke med klubbledelsen, og sportslig leder Erik Hoftun bekrefter at Moldskred beklaget det som skjedde. 30-åringen lover at det ikke skal gjenta seg.

- Det var kanskje ikke så bra den måten jeg reagerte på, men sånt skjer dessverre. Det var unødvendig, og det sier seg selv at dette ikke vil skje igjen, sier Moldskred.

Iversen visste om Drillo-uttaket En annen RBK-spiss i godt humør i dag er Steffen Iversen, som er tilbake på landslaget. Det kom ikke som en bombe på 33-åringen.

- Jeg visste på forhånd at jeg ville bli tatt ut, det kom ikke som noen overraskelse. Det er alltid viktig for meg å være med og bidra på landslaget, sier Iversen.

Han scoret mot Molde i går, onsdag er det kamp i København mot FCK. Til helgen er det seriekamp igjen, før avreise til Island.

- Det blir mange kamper, og jeg blir litt sliten i beina. Men det tror jeg skal gå bra, sier Iversen.

DUSJET OG KJØRTE HJEM: Morten Moldskred kjørte hjem før kampen var ferdig da han ble tatt av banen etter en time. I dag sier han til Adressa.no at han beklager måten han reagerte på. -  Det var unødvendig, og det sier seg selv at dette ikke vil skje igjen, sier Moldskred til nettstedet. Foto: Ned Alley / Scanpix
DUSJET OG KJØRTE HJEM: Morten Moldskred kjørte hjem før kampen var ferdig da han ble tatt av banen etter en time. I dag sier han til Adressa.no at han beklager måten han reagerte på. - Det var unødvendig, og det sier seg selv at dette ikke vil skje igjen, sier Moldskred til nettstedet. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer