LOVER «PLUTSELIG» RETUR: Orkla-trener Nils Arne Eggen gir en oppdatering på egen helse etter innleggelsen på sykehus sist måned. Foto: Bjørn Langsem
LOVER «PLUTSELIG» RETUR: Orkla-trener Nils Arne Eggen gir en oppdatering på egen helse etter innleggelsen på sykehus sist måned. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Eggen må bytte ut nyrene

- Jeg kommer plutselig og fryktelig tilbake.

(Dagbladet): Nils Arne Eggen (72) ble innlagt på sykehus med hjerteflimmer sist måned.

Han var innlagt i ti dager, og fikk også påvist nyreproblemer. I dag var han tilbake på sykehuset for nye tester. Via Avisa Sør-Trøndelag gir trenerlegenden i ettermiddag en statusoppdatering på sin egen helse.

- Det har jo stabilisert seg litt nå, men nyrene er så dårlige at de må byttes ut, sier Eggen.

Orkla-treneren er ikke helt klar for å stille på trening ennå, men varsler en retur når helsa tillater det.

- Jeg er ikke tilbake på treningsfeltet helt enda. Nå må jeg ta vare på meg selv først, så skal jeg komme plutselig og fryktelig tilbake.

For selv om han selv ikke har vært helt i slag den siste tida, har han fått med seg at spillerne hans, som spiller i 3. divisjon, har gjort det bra i treningskampene.

- Det har vært en overraskende bra oppkjøring. Ungguttene har blitt mye bedre siden forrige sesong. Vi har spilt noen gode treningskamper mot blant andre Verdal som vi slo 7-1 og KIL/Hemne hvor det ble 3-0, sier Eggen.

Han er foreløpig usikker på om han blir frisk tidsnok til å være med laget sitt på treningsleir til Tyrkia om noen uker.