- Eggen må gå nå

LYON: Lyon- Rosenborg 5- 0. TV3s fotballekspert Erik Solér mener Nils Arne Eggen bør gå av eller la Åge Hareide få større innflytelse i Rosenborg allerede nå. - Dette stiller seg bare i køen av alle dumme forslag om fotball som har kommet fra den kanten, sier Eggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erik Solér kom med Hareide-forslaget for anslagsvis 700 000 seere på TV3 etter Rosenborgs fiaskokamp i går.

- Begrunnelsen min er enkel. Norges beste trener er på vei ut. Norges nest beste trener er på vei inn i Rosenborg. Åge er bra på en del ting Eggen mangler, først og fremst systematisering av en del defensive detaljer. Derfor mener jeg at Eggen enten bør gå av, eller at Hareide får større innflytelse med én gang, sier Solér til Dagbladet.

Nils Arne Eggen svarer dette på kritikken:

- Ja, det må han gjerne få mene. Dette stiller seg bare i køen av alle dumme forslag om fotball som har kommet fra den kanten, sier Eggen.

Hisset seg opp

På pressekonferansen hisset han seg kraftig opp over det Solér sier er et konstruktivt forslag.

- Her må noen stikke fingeren i jorda. Erik Solér har rensket norsk fotball for talenter, og bør holde fred. Han bør få på seg en treningsdrakt og gjøre noe eller holde smella. Han har jo forsøkt seg litt i Start, og vi så hvordan det gikk. Nå er det han som har spilt ut kongen før esset. Derfor trumfer jeg, sier Eggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer