Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eggen møtte veggen

- Jeg var nede i jordkjelleren.

Rosenborgs sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen har vært gjennom en knalltøff periode.

- Jeg var helt nede i jordkjelleren og møtte veggen kraftig, sier han til TV 2.

- Men jeg ønsker ikke å gå i detaljer om det å møte veggen. Det er så forskjellig fra person til person. Jeg har vært gjennom det samme for 20 år siden, som spiller, sier Eggen - og sikter til cupfinalen i 1988 - da han som Rosenborg-spiller sto over den dobbelte cupfinalen mot Brann.

Etter at Eggen ble sykmeldt rett før jul er Erik Hoftun ansatt som vikarierende sportsdirektør og svenske Erik Hamrén overtar hovedtreneransvaret på Lerkendal i sommer.

- Det har vært litt «pesat» i det siste, sa Eggen da han ble sykmeldt i desember.

Knut Torbjørn Eggen har en aktiv sykmelding fram til 1. juni, men ser lyst på framtida og gleder seg til å være tilbake for fullt.

Om han kommer til å gå tilbake i jobben som sportsdirektør eller i en annen rolle i Rosenborgs sportslige ledelse, er foreløpig uklart.

(NTB)

AKTIV SYKEMELDING: Rosenborgs sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen forteller til TV2 at han møtte veggen og har hatt en tøff periode. Eggen er sykmeldt til 1. juni. Foto: ARNT E. FOLVIK
AKTIV SYKEMELDING: Rosenborgs sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen forteller til TV2 at han møtte veggen og har hatt en tøff periode. Eggen er sykmeldt til 1. juni. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
image: Eggen møtte veggen
LANGT NEDE: - Jeg var nede i jordkjelleren. Slik beskriver Eggen den psykiske nedturen han har vært gjennom.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media