BOK-TRIO:  Nils Arne Eggen, Otto Ulseth og Egil Drillo Olsen lager fotballbok. Ulseth fører boka i pennen i samarbeid med de to norske trenerlegendene. Her er de på tribunen under Rosenborg - Brann 14. april. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
BOK-TRIO: Nils Arne Eggen, Otto Ulseth og Egil Drillo Olsen lager fotballbok. Ulseth fører boka i pennen i samarbeid med de to norske trenerlegendene. Her er de på tribunen under Rosenborg - Brann 14. april. Foto: Gorm Kallestad, ScanpixVis mer

Eggen og Drillo med felles fotballbok til høsten

- Vi er enige om mye, men også uenige om mye.

|||

Nils Arne Eggen og Egil «Drillo» Olsen vil i løpet av høsten trolig blåse et nytt friskt pust i spillestilsdebatten i Norge.

Til høsten kommer nemlig to av norsk fotballs mest markante skikkelser med en bok om fotball.

- Jeg har kjent Egil nesten hele livet, og vi er enige om mye vi, men det er også mye vi er uenige om, sier Nils Arne Eggen til ABC Nyheter.

Fotballboken, som blir ført i pennen av Eggen og Olsens gode venn Otto Ulseth, er planlagt publisert i begynnelsen av september og vil ta for seg flere sider av spillet.

Men Nils Arne Eggen sier at ulike måter å spille fotball på vil stå sentralt i verket.

- Det er jo i første rekke en fotballbok, og spillestiler vil selvfølgelig være et tema. Men den vil også ta for seg andre sider av spillet. Fotballen favner om så mye, blant annet sosialt og politisk. Vi tar også for oss fotballen rundt disse temaene, forteller Eggen.

(NTB)