Eggen om Kyvåg-fjerningen: - Helt umulig å forstå

- 70 år er en kjempealder.

STØTTER KYVÅG: Nils Arne Eggen kjenner Mr. Norway Cup, Frode Kyvåg, godt, og kan ikke forstå at klubbens styre ønsker å kvitte seg med generalsekretæren som fyller 70 år neste år. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
STØTTER KYVÅG: Nils Arne Eggen kjenner Mr. Norway Cup, Frode Kyvåg, godt, og kan ikke forstå at klubbens styre ønsker å kvitte seg med generalsekretæren som fyller 70 år neste år. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Frode Kyvågs dager som generalsekretær i Bækkelaget og leder for Norway Cup går mot slutten, etter at klubbens styre har bestemt at han skal erstattes etter fotballturneringen for barn og ungdom neste sommer.

Da fyller idrettsprofilen 70 år. Det mener styret er rett tidspunkt for å bytte han ut, selv om Kyvåg selv ønsker å fortsette i jobben i flere år.

- Bækkelaget har alt å takke Frode for. Han har lagt ned en enorm innsats gjennom 38 år. Men det er en tid for alt, har styreleder Øystein Sundelin sagt til Dagbladet.

- Umulig å forstå Nils Arne Eggen (73) fnyser av at alderen er et et argument for å fjerne Frode Kyvåg mot hans egen vilje.

- Jeg er jo inhabil, for jeg er 73 år gammel. Men slik jeg har fått med meg saken, så høres dette veldig rart ut. Det er helt umulig å forstå, sier Nils Arne Eggen til Dagbladet - og legger til at han uttaler seg uten å kjenne saken inngående.

Eggen vil fortsette 73-åringen står i donorkø for å få nye nyrer. Eggen er tre år eldre enn Frode Kyvåg, men det er slett ikke sikkert at vi har sett det siste av trønderen i norsk toppidrett. Han vurderes for en rolle i trenerapparatet til Rosenborg for neste sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer