Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Eggen overtar Rosenborg i januar

Hamrén får slutte tidlig, skriver svensk avis.

TRENERLEGENDE: Ei svensk avis mener Erik Hamrén får dra fra Rosenborg fordi Nils Arne Eggen har meldt seg til tjeneste igjen. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .
TRENERLEGENDE: Ei svensk avis mener Erik Hamrén får dra fra Rosenborg fordi Nils Arne Eggen har meldt seg til tjeneste igjen. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer

||| (Dagbladet): Rosenborg har ikke lagt skjul på sitt ønske til jul: En ny trener.

Ifølge Svenska Dagbladet gir trønderne seg selv en januarpresang i stedet. Da overtar Nils Arne Eggen, erfarer den svenske avisa.

Årsaken skal være at RBK er lei av at Erik Hamréns tanker dreier seg mer om det svenske landslaget enn Rosenborg for tida.

Avisa skriver at Lerkendal-klubben er villige til å slippe Hamrén til svenskene over nyttår, i stedet for til sommeren, med Eggen som en mellomløsning fram til ny trener ansettes før neste sesong.

68-årige Eggen har selv åpnet opp for et vikaropphold som RBK-sjef.

- Vi har en dialog, men min posisjon vil jeg ikke si noe om. Alt jeg kan si er at vi har kontroll på situasjonen, sa Eggen til Adresseavisen nylig.

Eggen er ikke den eneste som lanseres som Hamréns etterfølger. I går skrev ei dansk avis at Silkeborg-trener Troels Bech er aktuell for trønderne.

RBK-direktør Erik Hoftun besvarte ikke Dagbladets henvendelse i formiddag.

SLIPPER HAMRÉN? Erik Hamrén har for tida to jobber, han trener både RBK og Sverige. Foto: AFP/ Vincenzo Pinto
SLIPPER HAMRÉN? Erik Hamrén har for tida to jobber, han trener både RBK og Sverige. Foto: AFP/ Vincenzo Pinto Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media