Eggen på Ranheim-trening

Skal hjelpe bruttern.

Ranheim-trener Kåre Ingebrigtsen ønsker å knytte til seg sin gamle læremester Nils Arne Eggen i arbeidet med å føre Ranheim opp i 1. divisjon, skriver Adresseavisen.

Mandag var Nils Arne Eggen til stede under Ranheims trening, og det blir definitivt ikke siste gang trenerpensjonisten bidrar når klubben forsøker å ta steget opp en divisjon.

- Den som har hatt mest innvirkning på meg som spiller og trener er Nils Arne. Det er like mye for min egen del som for spillerne at vi gjør dette, sier Kåre Ingebrigtsen til Adresseavisen.

Han vet at Nils Arne Eggen er en travelt opptatt pensjonist, og Ingebrigtsen forlanger ikke annet enn at Eggen bidrar når han selv føler han har mulighet.

- Først og fremst vil jeg bruke Nils Arne som en samtalepartner. I tillegg kommer han sikkert til å kjøre noen økter når han har mulighet, sier Ingebrigtsen, som ikke er i tvil om at Eggen fortsatt har mye å bidra med på treningsfeltet.

- Jeg kan mye om fotball, vet du. Jeg blir nok oftere å se på Orkla-trening i og med at vi bor i Orkdal når vi er i Norge. Nå drar vi til Spania for en periode, men vi kommer til å snakkes på telefon, sier Nils Arne Eggen.

(NTB)

NYTT GJESTESPILL: På La Manga i fjor vinter fikk RBK-spillerne glede av eks-trener Eggen. Nå skal han hjelpe Ranheim og Kåre Bruttern Ingebrigtsen. Foto: Scanpix
NYTT GJESTESPILL: På La Manga i fjor vinter fikk RBK-spillerne glede av eks-trener Eggen. Nå skal han hjelpe Ranheim og Kåre Bruttern Ingebrigtsen. Foto: Scanpix Vis mer