Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eggen refser egen klubb

- Klubben må endres og forbedres mye.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter halvspilt sesong ligger Fredrikstad tredje sist i Tippeligaen. Forsterkningene har latt vente på seg seg i sommer - til trener Knut Torbjørn Eggens store frustrasjon.

I siste utgave av Plankehaugens medlemsblad, sparer ikke Eggen på kruttet når han skal beskrive klubbens innsats på overgangsmarkedet.

- Det er grunn til litt bekymring når det gjelder klubbens høye mål og visjoner om å spille i Europa om kort tid. I forhold til konkurrentene er vi langt unna dette når det handler om penger til drift og spillerforsterkninger, innleder Eggen.

Før han virkelig tar i:

- For to, tre dager siden fikk hovedtreneren vite at vi har «litt» å kjøpe for i sommer. Skal vi komme videre, så holder ikke dette! Klubben må endres og forbedres mye i forhold til funksjonell styring dersom vi skal nå målet om å ligge i toppen av norsk fotball igjen.

FRUSTRERT: Knut Torbjørn Eggen fortviler over Fredrikstads manglende deltakelse på overgangsmarkedet. Foto: SCANPIX
FRUSTRERT: Knut Torbjørn Eggen fortviler over Fredrikstads manglende deltakelse på overgangsmarkedet. Foto: SCANPIX Vis mer