Eggen skal være ønsket i RBKs trenerteam neste år

- Først må jeg bli frisk, sier Eggen sjøl.

PÅ VEI TILBAKE: Nils Arne Eggen snakket til folket i forbindelse med lanseringen av "Nils Arnes plass" i Trondheim 24. august. Nå kan han være på vei tilbake til klubben igjen som trener neste år. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
PÅ VEI TILBAKE: Nils Arne Eggen snakket til folket i forbindelse med lanseringen av "Nils Arnes plass" i Trondheim 24. august. Nå kan han være på vei tilbake til klubben igjen som trener neste år. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RBK-ledelsen jobber for å sette sammen trenerteamet for neste sesong. Dagens sjef, Kåre Ingebrigtsen har hovedansvaret ut denne sesongen, og er lovet jobb i RBK-systemet i to år til etter det.

Om det blir som hovedtrener, gjenstår å se, men et trenerteam med «Brutter'n» og Eggen kan bli en realitet på Lerkendal.

Så blir det naturligvis et spørsmål om rekkefølgen i det hierarkiet. Mange har nok vansker for å se for seg Nils Arne Eggen som noe annet enn sjefen i ethvert team.

- Glimrende idé Men uavhengig av hva slags navn som eventuelt settes på rollen, så omfavnes ideen om en Eggen-retur til Lerkendal i lokalavisa Adresseavisen.

- Jeg synes det er en glimrende idé. Når en av verdens beste fotballpedagoger er ledig, så er det natulig at han blir brukt, sier Adresseavisens kommentator Kjetil Kroksæter i et videointervju med egen avis.

Samme filosofi Eggen har vært på feltet flere ganger, og til Dagbladet sa nåværende hovedtrener Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen etter 2-0-seieren mot Sarpsborg 08 24. august at det ville være «tjenesteforsømmelse hvis vi ikke snakker med han».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer