Eggen-stim i Tippeligaen

Nils Arne Eggen har vunnet sju kamper på rad med RBK. Men kanskje like imponerende: Sønnen Knut Thorbjørn har vunnet fire på rad med Moss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Moss sto med ett poeng på årets fire første kamper. Mye av forklaringen lå i kampprogrammet: Mossingene møtte gullkandidatene Brann, Viking, Molde og Rosenborg på rekke og rad.

Men etter 0-3 hjemme mot Rosenborg 2. mai har lykken snudd for Knut Thorbjørn Eggen og co. Fire seire på rad - tre av dem på bortebane!

For Strømsgodset derimot ser det mørkere og mørkere ut. I kveld ble hjemmelaget pepet av banen på Marienlyst.

- Vi slapp inn mål på veldig ugunstige tidspunkt. Vi manglet kvalitet i det meste vi foretok oss, og gjorde altfor mange feil, oppsummerte trener Arne Dokken.

At Jostein Flo sliter med skade gjør ikke akkurat situasjonen lysere. I dag måtte spissveteranen av banen med skade for andre kamp på rad. Flo sliter med en setemuskel, men er likevel optimist.

- Jeg tror at vi kan komme tilbake. Vi må bare vise vilje til å angripe, sier Flo til NTB.

Moss tok ledelsen etter et selvmål av Lars Granaas. Islendingen Veigar Pall Gunnarson utlignet rett før pause, før innbytter Juliussen igjen ga mossingene ledelsen seks minutter etter sidebytte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer