Eggen støtter Kvisvik-bløff

Mener TV 2 må tåle det.

VALLE/OSLO (Dagbladet.no): Knut Torbjørn Eggen humret godt da TV 2 og TV 2 Nettavisen ble rundlurt i går kveld.

TV-kanalen gikk rett i baret da Plankehaugens supporterside la ut en video der venstrevingens hus ble revet, på grunn av for dårlig innsats på banen.

• FFK-fans slår løs med slegger: Se videoen!

FFK-trener Eggen vil ikke på noen måte fordømme Kvisviks lek med TV 2.

- I en medieverden hvor TV 2 er i spissen er det lett å bli paranoide. Derfor har jeg stor sans for denne spøken, sier FFK-trener Knut Torbjørn Eggen til Fredriksstad Blad.

Han forsto med en gang at innslaget på TV 2 var en spøk, og skryter av Kvisviks regi av bløffen. Det kommer ingen reprimande fra Eggen til Super-Ray.

- Nei, dette var kun en morsomhet. Bakgrunnen er vel at nettsteder sakser altfor mye tilfeldig og legger det rått ut. Det var vel også bakgrunn for at dette skjedde, sier Eggen.

Overfor Demokraten røper Eggen at han spilte med Kvisvik da kanalen begynte å forhøre seg om «rivingen».

LER MED SPILLEREN: Knut Torbjørn Eggen synes det bare var gøy at Raymond Kvisvik lurte fotballkanalen TV 2. Foto: Marius Mykleset
LER MED SPILLEREN: Knut Torbjørn Eggen synes det bare var gøy at Raymond Kvisvik lurte fotballkanalen TV 2. Foto: Marius Mykleset Vis mer

- Jeg forsto jo umiddelbart at det var en spøk, men gjorde gode miner til slett spill og lot som ingenting. Dette var kort og godt en «højdare» fra Raymonds side, sier FFK-treneren.

Det er ikke bare FFK-trener Eggen som koser seg over at TV 2 gikk på limpinnen i går kveld. På dagens Vålerenga-trening ble TV2s utsendte reporter møtt med latter.

- Jeg synes det er så gøy at dere ble lurt i går, humrer VIF-sjef Kjetil Rekdal.

<B>GIKK FEM PÅ: Her er TV2s nettside etter TV2s Kvisvik-innslag i går kveld.