Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eggen takket nei til Kongsvinger

- Jeg blir ikke eliteserietrener i denne omgang.

- NEI, TAKK: Knut Torbjørn Eggen skal ha vært førstevalget til Kongsvinger, men sier nei til et comeback som topptrener i denne omgang. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
- NEI, TAKK: Knut Torbjørn Eggen skal ha vært førstevalget til Kongsvinger, men sier nei til et comeback som topptrener i denne omgang. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Knut Torbjørn Eggen har takket nei til å innlede forhandlinger om trenerjobben i Kongsvinger.

Det bekreftet den tidligere Fredrikstad- og Moss-treneren for TV 2 i dag.

- Avtalen med Kongsvinger blir ingenting av. Jeg kommer til å fortsette med det jeg har gjort de siste to årene og blir ikke eliteserietrener i denne omgang, sa Eggen til kanalen.

49-åringen jobber for Wang Toppidrettsgymnas i Moss, og han er samtidig trener for G17-landslaget.

I Kongsvinger tar man Eggens avslag med fatning.

- Han sa at det ikke var det rette tidspunktet for ham å ta jobben, og det respekterer vi. Vi hadde bare en prat med ham og fant ut at det ikke var grunnlag for å gå videre, sier sportslig leder Morten Kristiansen i KIL til TV 2.

Eggen junior skal ha vært førstevalget for hedmarkingene, som nå søker videre etter avgåtte Trond Amundsens etterfølger.

- Vi har kartlagt flere kandidater og kommer til å gå videre med dem. Men det er foreløpig ingenting konkret. Ting har tatt litt lengre tid enn vi har hadde ønsket, sier Kristiansen.

Klubben har stått uten en permanent trenerløsning siden Amundsen trakk seg mandag.

Øyvind Eide, som ledet Kongsvinger til opprykk fra 1.-divisjon i fjor, fortsetter med hovedtreneransvaret inntil videre, en løsning klubben, ifølge Kristiansen, er komfortabel med.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!