Eggen til Ødegaard: - Kom hjem

- Egentlig har han et nokså snevert ferdighetsregister, sier den tidligere Rosenborg-bossen.

KLAR TALE: Nils Arne Eggen fotografert hjemme i huset på Fannrem utenfor Trondheim. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
KLAR TALE: Nils Arne Eggen fotografert hjemme i huset på Fannrem utenfor Trondheim. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FANNREM (Dagbladet): Framtida til Martin Ødegaard (19) er uviss etter at låneperioden i Heerenveen gikk ut før sommeren. Etter alle solemerker vil han bli med Real Madrid i oppkjøringen til en ny sesong.

Etter å ha dannet seg et inntrykk av troppen, skal klubbens nye trener - Julen Lopetegui (51) - si sitt. Det kan fort ende med at Ødegaard blir lånt ut igjen. Nåløyet i Real Madrid er det trangeste i verden.

Tidligere Rosenborg-trener Nils Arne Eggen (76) er ikke i tvil om hvordan han helst ville sett utviklingen til Ødegaard, men erkjenner at det er pengene som rår.

- Sånn som det fungerer, kjøper kapitalistklubbene i Europa opp ti spillere og får fram én av dem. Det har vi ikke råd til i Norge. Her bør du spille til du er 25 år. Da har du blitt så god at de har bruk for deg, og du kan gå rett inn på laget.

Eggen uttaler seg til Dagbladet midt i VM-koket i Russland. Han følger mesterskapet tett fra TV-stolen på Fannrem utenfor Trondheim. Helter og syndebukker skapes - og etterpå er det tilbake til klubbene sine, og det som blir nye konstellasjoner i det åpne overgangsvinduet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer